Nyt enenevissä määrin meidän liikeen nimissä yritetään tehdä omaa agendaa ja omaa politiikkaa! Me Suomen Keltaliivit emme liity millään muotoa näihin erilaisiin kansaa hajottaviin ryhmittymiin. Esimerkiksi Nukkuvat ja heidän puheenjohtajansa kovasti yrittävät tunkeutua liikkeen sisään jakamaan omaa poliittista agendaa liikkeen nimissä. Tämä johtaa siihen, että kansa alkaa yhdistämään keltaisten liivien liikkeen nukkuviin tai muihin poliittisiin ryhmittymiin ja silloin ne ketkä eivät tästä tykkää kääntyvät ja eliitti saa taas yhden ihmisen verran lisää voimaa meidän orjuuttamiseen.

Keltaiset liivit ovat meidän liikkeen tunnus. Liike muodostuu ihmisistä ja on ihmisten hallitsema eikä kumarra millekkään poliittiselle ryhmittymälle eikä ammattiliitoille tai muille vastaaville organisaatioille. Keltaliivit ajattelevat, että poliittisten kannanottojen ja agendojen ajaminen keltaisissa liiveissä; uskonnollisten- , poliittisten- tai ammattijärjestöjen ajamina vain tuovat organisaation sisälle ongelmia eivätkä ratkaise meidän ongelmien juurisyitä ollenkaan. Sen lisäksi ne jakavat kansaa ja kansan mielipiteitä merkittävästi. Suurin osa meistä keltaliiveistä on väkivallattomia ja me vastustamme minkään muotoista rasismia, ääriajattelua, seksismiä tai väkivaltaan yllyttämistä. Sen lisäksi liikkeemme ei halua mitään johtajia puhumaan meidän puolesta yhtään mitään! Ne liikkeen edustajat ja inspiroijat jotka liikettä organisoivat eivät ole meidään johtajia. He ovat pikemminkin kansan nöyriä palvelijoita.

Briefly in English

Gilet Jaune / Yellow Vest is the symbol of the movement in his global diversity. The movement comes from the people and owns to the people not to any political party or labor organization. Yellow vests think that promoting views from an established politic party, labor or religious organization will not solve the root of the problems we have inside and outside our country. Moreover that could lead to political recuperation as well as division between us. The vast majority of the Yellow Vests are non-violent and refuse any form of racism, extremism, sexism or violence promotion. Also the movement doesn’t want any leader in some case a spoke person with no power is accepted.