Tietoa keltaliiveistä ja liikkeestä

Keitä me olemme?

Me olemme täysin poliittisesti ja ideologisesti sitoutumattomia tuiki tavallisia äitejä sekä isejä. Putkimiehiä, it-nörttejä, kokkeja, toimitusjohtajia, kapteeneja, lääkäreitä, opettajia, poliiseja, palomiehiä, työttömiä, eläkeläisiä, opiskelijoita ja niin edelleen. Tavallisia Suomen kansalaisia, joita yhdistää pitkään jatkunut paha olo yhteiskunnassa (kurjuutus, orjuutus, sekasorto, turvattomuus, holtiton väestön siirto maahan, vähäosaisten erittäin huono asema yms.). Meitä yhdistää myös voimakas halu unohtaa edes hetkeksi kaikki vanhat aatteet ja ismit (jotka tätä kansaa on kaikki nämä vuosikymmenet jakaneet) ja lähteä yhdessä kansana protestoimaan yhteisen päämäärän eteen.

Keltaliiviliike ei ole kollektivistinen vaan hajautettu. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen keltaliiviliikkeeseen osallistuva edustaa itseään ja vain itseään, siten jokainen on itse vastuussa omasta toiminnastaan ja vain omasta toiminnastaan. Keltaliiviliikettä ei voi siten johtaa tai edustaa kukaan, jonka johdosta keltaliiviliikkeellä ei ole johtajia eikä edustajia.

Keitä me emme ole emmekä halua olla?

Me emme ole jakautuneet erilaisiin ryhmittymiin, emme ole mm. ääriajattelijoita, suvakkeja, rajakkeja, rasisteja, natseja, huligaaneja, autonpolttajia tai mitään sellaista.

Tottakai meitä on paljonkin hyvin erilaisia ihmisiä, erilaisista lähtökohdista ja elämistä. Ollaanhan me koko kansan kirjo. Tule ihmeessä mukaan sellaisena kuin olet vapaaseen kansanliikkeeseen, mutta älä tuo mukanasi semmoisia asioita, mitkä meitä erottaa kuten puoluepolitiikka.

Mikä on päämäärämme?

Saada RiC (”Referendum Initiated by the Citizen” – ”Le référendum d’initiative citoyenne” – ”kansanvalta” – ”suora demokratia”) Suomen perustuslakiin. Nykyinen edustuksellinen demokratia jäisi elämään rinnakkaiseloa täyden kansanvallan kanssa. Kuten Sveitsissä.

Lisätietoa täältä.

Kuka on vihollisemme?

Globalistinen talouseliitti. Se pahuuden voima joka orjuuttaa ja kurjistaa jatkuvasti Suomen valtiota ja sen kansoja. He mm. tuovat tänne meille vieraiden valtioiden sotilaita, vievät meidän sotilaita vieraisiin valtioihin, pitävät meitä ikuisessa velan orjuudessa korruptoituneella pankkijärjestelmällään, globalisoivat meidän itsenäisyyden ja päätäntävallan EU:lle, tuhoavat puhtaan luontomme, vievät työpaikkamme halpatuontantomaihin, hajottavat pienyrittäjät ja kivijalkakaupat megasuurilla monikansallisilla yhtiöillään, tunkevat ruokaamme kemikaaleja ja lisäaineita, syöttävät meille lääkkeitä jotka eivät oikeasti paranna, saastuttavat ilmamme, hakkaavat metsämme, vahingoittavat ekosysteemiämme, massatuottavat eläinperäisiä tuotteita roskikseen jota ei saa edes dyykata, tuovat halpatuontatotyöntekijät meille jäljelle jääviin kuihtuviin yrityksiin, ryöstävät kansallisen omaisuutemme, tuhoavat yhden maailman parhaimmista terveydenhuoltojärjestelmistä ja rappauttavat muutenkin maailman toimivimman hyvinvointiyhteiskunnan. Syyllisiä ovat myös ne poliitikot jotka ovat tämän mitenkään mahdollistaneet tai olleet millään tavalla osallisena tähän. Hyvänä esimerkkinä koko Suomen valtamedia, nykyinen hallitus ja nykyinen tasavallan Presidentti.

Miten me saavutamme päämäärämme?

Pukemalla keltaiset liivit yllemme ja lähtemällä kaduille protestoimaan rauhanomaisesti. Levittämällä mahdollisimman paljon tietoa liikkeestä ja RICistä. Järjestämällä mielenilmauksia / tempauksia, tukkimalla esimerkiksi – ketään vaarantamatta – liikennettä ja haittaamalla kaikella mahdollisella tavalla globalistien ja monikansallisten yritysten sekä hallituksen toimintaa.

HUOM! Jokainen on itse vastuussa omasta protestoinnistaan ja miten vihaansa kohdistaa yhteiseen viholliseen.

Osallistu meidän toimintaan tästä!

Miksi en näe tätä kaikkea valtamediasta?

Esimerkiksi tämän takia.

Avaa silmäsi.

Alkuperäisen Gilets Jaunesin hakemistosivu

Sivusto on ranskaksi ja se löytyy täältä.