keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Tulevaisuuden tiekartta


CFR viitoittaa suunnan

CFR, eli The Council on Foreign Relations, on jenkeissä sijaitseva ajatushautomo ja julkaisija. Tämä kohtuullisen vähälle huomiolle jäänyt porukka on kuitenkin ollut viitoittamassa niin lännen kuin koko maailman suuria suuntia pian 100 vuotta (98-vuotispäivät tulossa seuraavaksi). Julkaisuja heillä on moneen lähtöön, josta esimerkkinä otan kouluille ilmaisen oppimateriaalin joka on satavarmasti yhteensopivaa heidän ajatusmaailmansa kanssa. Koulutus onkin tämän ajatushautomon tehokkain keino levittää sanomaansa - lähes kaikki maailman mediat nimittäin ottavat oppinsa tältä porukalta. Ja mikä heidän ilosanomansa onkaan? Globalismi.

Siinä kun moni osaa kirota keskuspankkisuvut ja kaiken maailman vapaamuurarit ja vastaavat, on CFR jäänyt jostain syystä tästä seurasta pois. Toki tätä voidaan pitää ymmärrettävänä, koska heillä ei ole mitään salattavaa - lähestulkoon kaikki materiaali on julkista ja esimerkiksi heidän Youtube-kanavallaan olevat arviolta 2000 tuntia paneeleja ja muita esityksiä kertoo kuinka vähän heidän toimintansa on salassa. Eihän niitä jaksaa kukaan tietenkään katsoa, koska geopolitiikka ja globalismin ylistys ei kuulu ihan perinteiseen tube-kansan illanviettoon. Mutta jos politiikka tai propaganda kiinnostaa, esityksissä on mukana melkoisen tuhtia tavaraa suoraan hevosen suusta.

Salaliittoteoriaksi homma muuttuukin vasta siinä kohtaa, kun joku kehtaa väittää että joukko ihmisiä kokoontuisi keskustelemaan maailman suunnasta ja sitten kaikki maat noudattaisivat niitä käskyjä... tai sitten jenkit kylvävät rauhan pommeja ja tuovat demokratiaa jokaiseen telttaan aavikolla. Ei, ei tietenkään tämä porukka määrää ketään toimimaan tietyllä tavalla, mutta jokainen hyvä ihminen osaa suunnistaa globalismin viitoittamalla tiellä kun seuraa mitä CFR julistaa. Viimeisen parin viikon julkaisut katsoneena (kyllä, oli tosi ratkiriemukasta materiaalia... en suosittele) teenkin lyhyen listauksen jota voidaankin sitten vertailla tuleviin tapahtumiin. Ei siis salaliittoja, suoraan lahjahevosen suusta ilman yhtäkään kieroa taka-ajatusta...?


Politiikkaa ja propagandaa

Lännen suurimmat haasteet tulevaisuudessa ovat Venäjä, Venäjä, Venäjä, äärioikeisto ja äärioikeiston natsit. Kiina ja Venäjä ovat propagandassa länttä edellä ja kykenevät ohjailemaan muita maita ilman että kukaan sitä edes huomaa tai edes ohjautuu, siinä sivulla kun äärioikeisto vahvistuu ja saa lisää tilaa mediakentässä Venäjän ansiosta. Tämän ehkäisemiseksi lännen kuuluu kieltää kaikki väärä informaatio niin ettei se kuitenkaan loukkaa sananvapautta - eli esimerkiksi varjobännejä ja hakukoneoptimointia. Ainoastaan hyväksytty sanoma saa tulla julki mediassa, koska oman kansan pitäminen ruodussa propagandalla ja historian rankalla manipuloinnilla on sitä aitoa länsimaista demokratiaa.

Demokratia on myös kriisissä, koska ihmiset eivät luota enää demokratiaan ja meidän tulisi tunnustaa sen ongelmat, eli Trump pääsi valtaan vastoin kansan tahtoa. Kansalle on tarjottava runsaasti vaihtoehtoja, mutta niistä jokainen on tähän asti ollut vain huonoja omaa kansaa olevia vaihtoehtoja jolloin kansa on osittain havahtunut - siitä se kriisi johtunee? On siis tarjottava oikealta kuulostavia vaihtoehtoja, jotka ovat kuitenkin 100% yhteensopivia globalismin edistämisessä. Oikean tiedon levittäminen on jälleen avainasemassa ja äärioikeisto on vaimennettava, koska he yrittävät ajaa nationalismia. Tämä nationalismi voidaan kuitenkin uudelleenohjata sopivilla puolueilla/ehdokkailla turvalliseen suuntaan.

Globalismin ihanuutta myös heikentää kohonnut terrorismi, etenkin äärioikeistolainen. Nerokas ratkaisu terrorismiin, jota jo kokeiltiinkin mutta Trump pilasi sen "fake news" puheillaan - aivopestään medialla kaikki alle 30v jolloin ryhmän paine pitää suurimman osan radikalisoitumiseen vaarassa olevista ruodussa. Sosiaalisen median alustoja onkin siis pidettävä tiukemmin hallinnassa, että jälleen vain juuri oikeat asiat kantautuvat ihmisten tietoisuuteen. Terrorismin lisäksi myös ihmisten elämisen vaikeudet hankaloittavat globalismin leviämistä. Yksi yhteinen terveydenhuolto ja ravintoketju ratkaisisi nämä ongelmat, mutta sen saavuttamiseksi on pakko tulla joku suuri maailmanlaajuinen katastrofi (pandemia), koska muuten ei saada maailmanlaajuista terveysjärjestelmää joka on kriittinen osa globalismissa.


Sehän kuulostaa hyvältä

Kyllä, ne täsmälleen samat orjuutamisen avaimet, eli: tieto, säännöt, ravinto ja terveydenhoito ovat pääosassa globalismin rakentamisessa. Ei siis mitään salamyhkäistä kieroilua vaan ihan selkeällä sanomalla CFR kertoo propagandajulkaisuissaan mihin suuntaan yhteistä maailmanjärjestystä on ajettava ja kuinka niistä eteen poikkiteloin olevista asioista päästään eroon. Onko se sitten ylimielisyyttä ja itsevarmuutta kertoa kaikille että "olemme varautuneet kaikkeen, yrittäkää vaan - kyllä me voitamme", vaiko pelkästään luottamusta siihen ettei noita julkaisuja kukaan tutki...

... tai jos tutkii, sitä varoitusta kukaan hyvä ihminen usko kuitenkaan? Koska globalismi on niin ihanaa ja parantaa kaikkien kansojen hyvinvointia, näillä CFR:n tyypeillä on kuitenkin vaikeuksia ymmärtää miksi ihmeessä heidän ilosanomansa ei kaikille kelpaakkaan. Nojuu, eriarvoisuus on räjähtänyt käsiin mutta kaatamalla miljardeja kehitysrahastoihin, on köyhyyttä onnistuttu vähentämään rikastuttamalla avustusjärjestöjä jotka jakavat almuja köyhimmille. Terveyskin on parantunut koska vastasyntyneiden kuolleisuus on puolittunut köyhissä maissa. Onkin siis vain pikkuvikaa jos se kuolleisuus on nousussa taas muualla ja varakkaammissa yhteiskunnissa ei terveitä ihmisiä enää juuri olekaan - mutta on se globalismi ihan oikeasti hyvä juttu!

Mitä, eikö globalismi kuulostakaan sinulle niin hyvältä idealta? Oletko jonkinsortin väärinajattelija!? Viesti CFR:ltä onkin meille väärinajattelijoille "turpa kiinni tai se turpoaa kiinni". Vapaa tiedon kulku ja sananvapaus kuuluvat kaikille ja ne ovat ihmisoikeuksia, paitsi tietysti jos niitä käyttää semmoisen tiedon levittämiseen joka ei aja globalismia eteenpäin - silloin on ihan okei vaimentaa kaikin keinoin. Koska länsimainen demokratia on uhattuna kun ihmiset puhuvat vapaasti ja ajattelevat itsenäisesti... Synkkä tie edessä, mutta tätä peliä ei olla hävitty... on jokaisen meidän tehtävä valaista se tie ja ohjata kansat kohti vapautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti